Трибина са Снежаном Радојичић – бициклом до Северне Кореје

Снежана Радојичић, писац и номад, путује на бициклу око света од 2011. године. За то време прошла је око 55.000 км и обишла око 40 земаља. Недавно се „опростила“ са Азијом и Океанијом и пре преласка на латиноамерички континент одржаће низ путничких трибина у Србији и региону.

На трибини у Народној библиотеци «Свети Сава» која ће бити одржана у петак, 9. новембра 2018. године у 19 часова, описаће укратко свој Пут, од часа када је рекла „не“ конвенционалном животу, па све до данас. Повод за нови сусрет у Аранђеловцу је објављивање књиге „Северна Кореја – путовање по земљи Ким Џонг Уна”. Снежана је возила седам дана бицикл кроз најзатворенију земљу на свету. Колико је тешко отићи тамо? Да ли је тешко добити визу?
Да ли се може кретати слободно кроз Кореју?
Шта је истина, а што пропаганда?
Како изгледа живот у тој земљи?

Одговоре на ова и друга питања о животу у Северној Кореји можете да сазнате на трибини на којој ће бити приказани и видео записи који нигде до сада нису објављени, нити ће бити доступни на интернету.
На трибини ћете моћи да обезбедите свој примерак путопис-фото-монографије „Северна Кореја – путовање по земљи Ким Џонг Уна“.
Улаз на трибину је слободан.